top of page

Jigging Kralı Jigging Master

Jigging Master, Tayvan merkezli üst seviye avcılık ekipmanları üreten bir firmadır. İsmini Dünya çapında duyurmuş son derece profesyonel ve sağlam ürünleri ile çoğu ülkede dikkat çekmektedir. Jigging Kralı Jigging Master, ultra güçlü çıkrık makinaları ve kmaışları ile öne çıkan marka misinalar ve iğneler gibi farklı kategorilerde de farkını ortaya koymaktadır.


Jigging Master 2006 yılından beri balık avcılığı sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başarmış son yıllarda popülerliğini koruyan profesyonel anlamda jigging ürünleri üreten bir firmadır. Çıktık makinalarının isminden markanın arkasındaki gücü hissedebilirsiniz, Jigging Master Underhead, Jigging Master Game Moster. Marka aynı zamanda eğlenceli renk kombinleri ile profesyonel balık av konforunun yanında gözlerinizi şenlendirecek seçenekler sunuyor.


Jigging Master tüm ürünleri için buraya tıklayın.



Jigging Master, tabiki sadece güçlü çıkrık makina üretmiyor, aynı zamanda güçlü jigging kamışları ile de ön plana çıkıyor, Jigging Master V.I.P performans, Jigging Master Blue Devil, Jigging Master Thor's stick gibi bir çok popüler jigging kamışıda bulunmaktadır.



8 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page