top of page

Jack Fin Stylo Jointed 255 - GEELLDDİİLERRR !

Stylo Jointed 255 üç parçalı bir yem olup, zargana balığının yüzme hareketini mükemmel bir şekilde taklit eder.


Jack Fin Stylo Jointed 255 - GEELLDDİİLERRR !

Stoklar Tükenmeden Hemen Almak İçin Tıklayın!


Zargana balığı, Barracuda, Bluefish, Leerfish, Levrek ve Dorado, Palamut ve Akya gibi pelajik türler için en yaygın avdır.


Yenilikçi PADDLE TAIL, son derece doğal bir yüzme hareketi üreterek yemi daha gerçekçi hale getirir: "gerçek bir zargana gibi."


Treble Hooks LOCK SYSTEM, yem karnındaki iğnelerin atış sırasında ve çekim esnasında yerinde kalmasını sağlayan bir özelliktir; balık ısırdığında üçlü iğne klipsten kurtulur. "Lock System", balıkçı tarafından yaygın bir olta pense ile gerektiğinde serbest bırakma gerilimini ayarlamak için ayarlanabilir.


Stylo Jointed 255, hem karadan hem de botla avlanmak için kullanılabilir ve trolling için de oldukça uygundur. Ağırlığı ile mükemmel dengesi, uzun atışları garanti ederken, özel V JOINTS yemlerin birbirine dolaşmasını önler.


Dibe dalan bir yem olarak, yüzeyden derin suya kadar farklı derinliklerde kullanılabilir. Güçlü SW treble kancalar ve dayanıklı bir iç tel sistemi ile donatılmıştır; bu da yemlerin büyük yırtıcılara karşı dayanıklı olmasını sağlar.

Stylo tasarımı dünya çapında tescillenmiştir.




Jack Fin Stylo Jointed 255

  • Uzunluk : 255 mm.

  • Ağırlık : 33 gr.

  • Tip : Sinking -  Batan

  • Hedef Balıklar : Lüfer - Levrek - Lambuka - Kofana - Baraküda - Liça - Akya

  • İğneli olarak satılır.

  • Menşei : İtalya

2 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page